Mindfulness - Holub, Kryštof; Franková, Emilie, 1949-; Vich, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato bakalářská práce se věnuje tématu mindfulness a je rozdělena do dvou částí. První, teoretická část, vymezuje základní pojmy spojené s touto problematikou. Dále její vliv na základní funkce mysli, chování a fyziologii člověka. Také se zabývá integrací mindfulness na pracovišti a jejím vlivem na výkon, vztahy a well-being zaměstnanců. V praktické části se zkoumají volné asociace respondentů na téma mindfulness. K tomu používá práce princip mapování mysli, takzvaných mentálních map.
Vedoucí práce: Emilie Franková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses