Analýza poistného kmeňa poisťovacieho makléra - Války, Patrik; Ducháčková, Eva, 1958-; Kábrt, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalárska práca sa zameriava na podnikanie v oblasti sprostredkovania poistenia, presnejšie na činnosť konkrétnej spoločnosti poskytujúcej poradenstvo a sprostredkovanie neživotného poistenia primárne na slovenskom trhu. Hlavným cieľom bakalárskej práce je analýza poistného kmeňa spoločnosti (sprostredkovaných poistných zmlúv) a následná formulácia odporučenia smerujúceho k maximalizácii provízií získaných za sprostredkovateľskú činnosť v budúcnosti. V práci využívame multikriteriálnu analýzu, v rámci ktorej poistné zmluvy a vyplatené provízie analyzujeme podľa viacerých kritérií (poisťovňa, poistný produkt, klient, vek zmluvy, frekvencia splatnosti poistného).
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses