Analýza parkování v městském obvodu Praha 5 - Hrabák, Michal (2017)
V teoretické části se zabývám nejprve obecně dopravou ve velkých městech s důrazem na její klidovou část. Poté zasazuji získané poznatky o parkování do konkrétního města Praha. V praktické části analyzuji parkoviště P + R a zóny placeného stání v městském obvodu Praha 5. Cílem práce je popsat problematiku parkování v městském obvodu Praha 5, zjistit případné nedostatky a navrhnout možná řešení.