Analýza parkování v městském obvodu Praha 5 - Hrabák, Michal; Zelený, Lubomír; Svoboda, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
V teoretické části se zabývám nejprve obecně dopravou ve velkých městech s důrazem na její klidovou část. Poté zasazuji získané poznatky o parkování do konkrétního města Praha. V praktické části analyzuji parkoviště P + R a zóny placeného stání v městském obvodu Praha 5. Cílem práce je popsat problematiku parkování v městském obvodu Praha 5, zjistit případné nedostatky a navrhnout možná řešení.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses