Porovnání elektronické aukce a přímého prodeje bytů - Gavlasová, Kristina; Srpová, Jitka, 1957-; Habrmanová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Hlavním cílem diplomové práce je porovnání elektronické aukce a přímého prodeje bytů a nalezení odpovědí na výzkumné otázky: Má způsob prodeje vliv na cenu bytu? Je při prodeji formou elektronické aukce dosahováno vyšších cen bytů než v přímém prodeji? V teoretické části je popsána problematika aukcí a přímého prodeje a je nastíněn vývoj na českém realitním trhu. V analytické části je provedena analýza dat z aukčního a přímého prodeje bytů a jsou zodpovězeny výzkumné otázky.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses