Proces získávání a výběru zaměstnanců ve výrobní společnosti - Pátková, Markéta; Palíšková, Marcela, 1961-; Šmíd, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem diplomové práce je analýza procesu získávání a výběru zaměstnanců ve výrobní společnosti. Na základě získaných informací a poznatků jsou identifikovány silné a slabé stránky tohoto procesu. Přínos práce spočívá ve stanovení konkrétních zlepšujících doporučení v této oblasti, která společnosti pomohou zvýšit efektivnost získávání a výběru zaměstnanců. Podkladem pro empirickou část práce jsou nejprve rozhovory se zaměstnanci HR oddělení a analýza interních materiálů. Tento systém je porovnán s obecně platnými teoretickými principy. Ve druhé fázi je využito dotazníkového šetření ve spolupráci s nově přijatými zaměstnanci a se zaměstnanci HR oddělení společnosti. Respondenti jsou dotazováni na spokojenost s postupy, které jsou uplatňovány při přijetí do zaměstnání. Zaměstnancům HR oddělení jsou položeny otázky týkající se postupu využívaného při náboru pracovníků.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses