Oceňování zásob v ČR a dle IFRS - Kočí, Přemysl (2017)
Obsah této bakalářské práce analyzuje metody oceňování zásob podle české účetní legislativy a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS). Před analýzou jsou obecně popsány samotné účetní přístupy a přesně vymezený předmět zásob. Cíl práce se zaměřuje na vzájemnou komparaci oceňování zásob podle české legislativy a IFRS s důrazem na zhodnocení jejich rozdílů.