Oceňování zásob v ČR a dle IFRS - Kočí, Přemysl; Svitlík, Jan, 1987-; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Obsah této bakalářské práce analyzuje metody oceňování zásob podle české účetní legislativy a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS). Před analýzou jsou obecně popsány samotné účetní přístupy a přesně vymezený předmět zásob. Cíl práce se zaměřuje na vzájemnou komparaci oceňování zásob podle české legislativy a IFRS s důrazem na zhodnocení jejich rozdílů.
Vedoucí práce: Jan Svitlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses