Finanční analýza podniku - Lišková, Nikola; Sieber, Martina; Honcová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví podniku OLMA, a.s., zjistit jeho silné a slabé stránky, a na závěr postavení na trhu vůči konkurenci. Teoretická část se zabývá vysvětlováním jednotlivých pojmů strategické a finanční analýzy k pochopení dané problematiky. V praktické části bude práce analyzovat, pomocí konkrétních nástrojů a metod, jednotlivé ukazatele. Pomocí těchto ukazatelů zjistím, zda nastavená strategie vybraného podniku je efektivní, a jestli je podnik dostatečně konkurenceschopný vůči ostatním firmám téhož zaměření.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses