Strategická analýza Nadace Forum 2000 - Němeček, David; Špička, Jindřich, 1981-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Hlavními cíli práce jsou aplikace vybraných nástrojů strategické analýzy na Nadaci Forum 2000 a zhodnocení relevance využití klasických metod strategické analýzy v kontextu neziskových organizací. Práce je rozdělena na teoreticko-metodologickou část a analytickou část. V první části jsou představeny nástroje, kterých je využito v následující analýze. V druhé části jsou tyto nástroje aplikovány na zmíněnou nadaci. V závěru práce jsou vedle výsledků strategické analýzy představeny také závěry hodnocení relevance využití klasických metod strategické analýzy v této konkrétní analýze.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses