Ocenění podniku MELITES, spol. s r.o. - Kűchler, Jiří (2017)
Předkládaná kvalifikační práce se zabývá oceněním vybraného podniku. Přesněji řečeno je oceňován podnik MELITES, spol. s r.o., který se zabývá výrobou mražených pekařských výrobků. Ocenění tohoto podniku je stanoveno k 1. lednu roku 2016, přičemž je hledána tržní hodnota stoprocentního podílu na této společnosti. Diplomová práce je celá tvořena pouze praktickou částí, která je rozdělena celkem na devět kapitol.