Ocenění podniku MELITES, spol. s r.o. - Kűchler, Jiří; Maříková, Pavla, 1965-; Dvořák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Předkládaná kvalifikační práce se zabývá oceněním vybraného podniku. Přesněji řečeno je oceňován podnik MELITES, spol. s r.o., který se zabývá výrobou mražených pekařských výrobků. Ocenění tohoto podniku je stanoveno k 1. lednu roku 2016, přičemž je hledána tržní hodnota stoprocentního podílu na této společnosti. Diplomová práce je celá tvořena pouze praktickou částí, která je rozdělena celkem na devět kapitol.
Vedoucí práce: Pavla Maříková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses