Analýza rizik v kontextu normy ISO 9001 ve vybrané firmě. - Mendová, Jitka; Plášková, Alena, 1949-; Růžičková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této diplomové práce je provést analýzu rizik v oblasti řízení kvality ve výrobní pobočce společnosti BTL zdravotnická technika, a.s. V úvodní části práce jsou uvedené důležité pojmy z oblasti managementu kvality, managementu rizik a oboru metrologie. Součástí analýzy firmy, je i analýza současného řízení rizik ve firmě. Klíčová je identifikace rizik a jejich analýza, ke které je použita metoda FMEA. Výstupem práce je registr rizik, který je určen i pro účely společnosti. V závěru práce jsou navržena opatření na ošetření nejrizikovějších závad procesu metrologie.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses