Podnikatelský plán pro založení kavárny - Roudná, Tereza; Vávrová, Hana, 1970-; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro založení kavárny spojené s coworkingovým centrem v Praze. Podnikatelský plán má za úkol prověřit realizovatelnost a finanční náročnost projektu a sloužit zakladatelům jako podklad pro reálné založení podniku. Teoretická část se věnuje základním pojmům, jednotlivým částem podnikatelského plánu a problematice týkající se coworkingových center. V praktické části je zahrnut samotný podnikatelský plán. Pozornost je věnována především popisu podnikatelské příležitosti, analýze konkurence, analýze podnikového okolí, marketingovému a finančnímu plánu a situační analýze. V závěru je zhodnocena celá práce, naplnění daného cíle a doporučení pro zakladatele.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses