Průmysl 4.0 ve vybraném klastru - Hykyšová, Zuzana; Martínez, Felipe; Kubicova, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato diplomová práce je věnována tématice klastrů a jejich vztahu k průmyslu 4.0. Cílem práce je navrhnout zlepšení vybraného klastru s předpoklady pro přechod na průmysl 4.0. Pro tento účel bude sestaven zralostní model klastru, dle kterého bude určena současná úroveň připravenosti klastru na průmysl 4.0 v předem určených dimenzích. Tento model bude sestaven na základě analýzy současných zralostních modelů a specifických rysů a omezení klastrů. Součástí práce bude také analýza klastru OMNIPACK a následná aplikace zralostního modelu na tento klastr. Přínosem diplomové práce bude širší uplatnění zralostního modelu procesů na průmysl 4.0 v českých klastrových organizacích.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses