Flow a prokrastinace - Novakovska, Kateryna (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá souvislostí mezi prokrastinací, psychickým stavem, kterému se říká flow a kreativitou. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část se zabývá charakteristikou zkoumané problematiky, jednotlivých jevů a souvisejících pojmů. Z teorie bude dále vycházet praktická část, která se bude zabývat zkoumáním souvislosti kreativity s flow a prokrastinací. Zkoumaným vzorkem budou skupiny studentů Vysoké školy ekonomické v Praze. Užitou metodologií pro splnění výzkumného cíle bude dotazníkové šetření a Guilforduv test kreativity. Získaná data budou následně podrobena analýze. V závěru této práce budou zahrnuta i doporučení pro budoucí zkoumání této problematiky a pro studenty.