Flow a prokrastinace - Novakovska, Kateryna; Franková, Emilie, 1949-; Kolářová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá souvislostí mezi prokrastinací, psychickým stavem, kterému se říká flow a kreativitou. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část se zabývá charakteristikou zkoumané problematiky, jednotlivých jevů a souvisejících pojmů. Z teorie bude dále vycházet praktická část, která se bude zabývat zkoumáním souvislosti kreativity s flow a prokrastinací. Zkoumaným vzorkem budou skupiny studentů Vysoké školy ekonomické v Praze. Užitou metodologií pro splnění výzkumného cíle bude dotazníkové šetření a Guilforduv test kreativity. Získaná data budou následně podrobena analýze. V závěru této práce budou zahrnuta i doporučení pro budoucí zkoumání této problematiky a pro studenty.
Vedoucí práce: Emilie Franková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses