Sledovanie výkonnosti podniku - Žambor, Viktor (2017)
Táto bakalárska práca hodnotí prínosy nového typu reportu, ktorý má byť aktívne využívaný finančnými analytikmi v nadnárodnej spoločnosti. Práca charakterizuje jednotlivé typy reportov a s nimi spojené výhody a nevýhody. Zároveň znázorňuje efektívne využitie automatizácie, ktorá rapídne zjednodušuje tvorbu a ovládanie reportu. Výstupom je dynamický report so širokým spektrom funkcionalít, ktorý dovoľuje nazrieť na dáta z rôznych uhlov pohľadu.