Sledovanie výkonnosti podniku - Žambor, Viktor; Lorenc, Miroslav, 1974-; Mucinová, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Táto bakalárska práca hodnotí prínosy nového typu reportu, ktorý má byť aktívne využívaný finančnými analytikmi v nadnárodnej spoločnosti. Práca charakterizuje jednotlivé typy reportov a s nimi spojené výhody a nevýhody. Zároveň znázorňuje efektívne využitie automatizácie, ktorá rapídne zjednodušuje tvorbu a ovládanie reportu. Výstupom je dynamický report so širokým spektrom funkcionalít, ktorý dovoľuje nazrieť na dáta z rôznych uhlov pohľadu.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses