Digitalizace procesního řizení - Valentová, Tereza; Martínez, Felipe; Lorenc, Miroslav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem diplomové práce je navržení postupu, který vede digitalizaci procesů, pro malé a střední podniky, jež již uplatňují procesní řízení. Teoretická část práce definuje důležité pojmy klíčové pro vymezení dané problematiky, popisuje přínosy a úskalí, které plynou z digitalizace procesů a zavádění automatizace. Dále jsou zde definovány důležité nástroje, metody a principy přechodu mezi byznys procesy a automatizovanými procesy pomocí ICT. V praktické části je pak definován možný postup při zavádění digitalizace do středně velké pojišťovny, všechny navržené kroky jsou demonstrovány na konkrétních příkladech. Práce tedy přináší specifický přehled znalostí procesního řízení a digitalizace. Vytváří tak základy pro průvodce k uplatnění digitalizace interních procesů firmy.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses