Štíhlosti Start-Upu - Timashevskii, Sergei (2017)
Bakalářská práce obsahuje soubor vybraných lean přístupu a jejich podrobný popis včetně výhod a nevýhod, který může být užitečným zdrojem informace pro ty co chtějí prohlubit své teoretické znalosti v oblasti fungování start-upu nebo sloužit jako pomůcka všem těm podnikatelům kdo si přeje založit úspěšnou a ziskovou firmu. Teoretická část bude hlavně zaměřená na Customer Development, Agile Development a Business Mocel Canvas. Jako výzkumná metoda v ramcí praktické části se použije kvalitativní případová studije kterou bude zkouman český startup Vehiklo.