Štíhlosti Start-Upu - Timashevskii, Sergei; Martínez, Felipe; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce obsahuje soubor vybraných lean přístupu a jejich podrobný popis včetně výhod a nevýhod, který může být užitečným zdrojem informace pro ty co chtějí prohlubit své teoretické znalosti v oblasti fungování start-upu nebo sloužit jako pomůcka všem těm podnikatelům kdo si přeje založit úspěšnou a ziskovou firmu. Teoretická část bude hlavně zaměřená na Customer Development, Agile Development a Business Mocel Canvas. Jako výzkumná metoda v ramcí praktické části se použije kvalitativní případová studije kterou bude zkouman český startup Vehiklo.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses