Zlepšovanie procesov s digitalizáciou spoločnosti - Bódiová, Zuzana (2017)
Cieľom diplomovej práce je poukázať na dôležitosť nastavenia procesov v ére štvrtej priemyselnej revolúcie spoločnosti. Pomocou zmapovania súčasných deskriptívnych zrelostných modelov a ich využitia v dobe digitalizácie tak práca ponúka nový procesný zrelostný model pre fenomén Industry 4.0 (i4.0) opierajúci sa ako o teoretickú formu predošlých modelov, tak o zapracovanie aktuálnych trendov. Prínos diplomovej práce spočíva v špecifickosti riešenia. Navrhnutá schéma zlepšenia predstavuje použiteľné riešenie pre zlepšenie pripravenosti procesov pri aplikácií na projektovo zamerané servisné organizácie, určujúc hlavné faktory pridanej hodnoty spejúce k vyššej kvalite zamestnaneckých procesov. Práca tak zároveň prináša novú aplikáciu riešenia pre i4.0, zameraného prevažne na výrobné podniky, a teda zahŕňa oblasti, ktorým bude nutné venovať pozornosť v dohľadnej budúcnosti pri hladkom prechode procesov do éry i4.0.