Zhodnocení online marketingových aktivit hudebního e-shopu Music-City - Rymeš, David (2017)
Cílem diplomové práce je zhodnotit dosavadní online marketingové aktivity Music-City, jednoho z předních prodejců hudebnin v České republice, zanalyzovat využití jednotlivých online marketingových nástrojů v kontextu se stanovenými cíli. V práci jsou zhodnoceny samotné webové stránky, placená inzerce ve vyhledávací síti Google, Seznam, reklama v obsahové síti Google, Seznam, placená inzerce a komunikace na sociální síti Facebook, interně tvořený mailing, tak mailing třetích stran a také práce se zbožovými srovnávači Heureka.cz a Zboží.cz. Na základě analýz a výsledků jsou následně navržena doporučení pro zefektivnění využívání online marketingových nástrojů.