Investiční záměr pro výstavbu a provoz rodinného penzionu - Ondráček, Vojtěch (2017)
V bakalářské práci se věnuji investičnímu záměru na vybudování a provoz penzionu na území Jihomoravského kraje. Hlavním cílem je vypracování podnikatelského plánu a zhodnocení proveditelnosti. Teoretická část obsahuje základní pojmy týkající se podnikání a podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje popis projektu, analýzu trhu, strategický a finanční plán.