Investiční záměr pro výstavbu a provoz rodinného penzionu - Ondráček, Vojtěch; Boukal, Petr, 1962-2022; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
V bakalářské práci se věnuji investičnímu záměru na vybudování a provoz penzionu na území Jihomoravského kraje. Hlavním cílem je vypracování podnikatelského plánu a zhodnocení proveditelnosti. Teoretická část obsahuje základní pojmy týkající se podnikání a podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje popis projektu, analýzu trhu, strategický a finanční plán.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses