Zhodnocení vhodnosti zavedení bezhotovostní ekonomiky v rozvojových zemích - Hrabec, Lukáš (2017)
Tématem této bakalářské práce je Zhodnocení vhodnosti zavedení bezhotovostní ekonomiky v rozvojových zemých, konkrétně Nigérii a Indii. Práce zkoumá výhody a nevýhody bezhotovostní ekonomiky na Evropských zemích, které poté aplikuje na Indii a Nigérii. Hlavním cílem práce je zhodnotit celkovou připravenost a stav Indie a Nigérie ve vztahu k bezhotovostní ekonomice a poukázat na výhody a problémy, který by s sebou tento přechod nesl.