Zhodnocení vhodnosti zavedení bezhotovostní ekonomiky v rozvojových zemích - Hrabec, Lukáš; Hoffman, Andrej; Kábrt, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tématem této bakalářské práce je Zhodnocení vhodnosti zavedení bezhotovostní ekonomiky v rozvojových zemých, konkrétně Nigérii a Indii. Práce zkoumá výhody a nevýhody bezhotovostní ekonomiky na Evropských zemích, které poté aplikuje na Indii a Nigérii. Hlavním cílem práce je zhodnotit celkovou připravenost a stav Indie a Nigérie ve vztahu k bezhotovostní ekonomice a poukázat na výhody a problémy, který by s sebou tento přechod nesl.
Vedoucí práce: Andrej Hoffman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses