Účetní a daňové dopady rezerv - Stegbauerová, Jana; Gluzová, Tereza; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce na téma Účetní a daňové dopady rezerv řeší problém rezerv v českém účetnictví a daňové legislativě, jejich vymezení a analýzu vlivu na výsledek hospodaření a základ daně. V první části práce je pojednáno o právních předpisech rezerv, dále vymezení účetních a daňových rezerv. V další části bakalářské práce dochází k analýze dopadu na účetní výsledek hospodaření a dále na základ daně. Praktická část se zabývá analýzou vnitřní směrnice a účetních výkazů v závislosti na rezervách společnosti Saint-Gobain Construction Products CZ a.s..
Vedoucí práce: Tereza Gluzová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses