Porovnání nabídky leteckých dopravců na zvolené relaci - Chomová, Martina (2017)
Tato práce se zabývá porovnáním leteckých dopravců na trase Praha - Londýn vícekriteriálním rozhodováním. Teoretická část blíže přibližuje jak vývoj letectví, tak i historii zvolené relace. Dále jsou zde rozebrány trendy objevující se na krátkých leteckých linkách. V praktické části jsou stanovena a popsána hodnotící kritéria, a následně provedena analýza WSA.