Porovnání nabídky leteckých dopravců na zvolené relaci - Chomová, Martina; Huňak, James; Denková, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato práce se zabývá porovnáním leteckých dopravců na trase Praha - Londýn vícekriteriálním rozhodováním. Teoretická část blíže přibližuje jak vývoj letectví, tak i historii zvolené relace. Dále jsou zde rozebrány trendy objevující se na krátkých leteckých linkách. V praktické části jsou stanovena a popsána hodnotící kritéria, a následně provedena analýza WSA.
Vedoucí práce: James Huňak
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses