Reporting socio-ekonomických dat pomocí nástroje R Markdown - Sládek, David (2017)
Tato bakalářská práce přináší pohled na nástroj R Markdown a to jak z pohledu teoretického fungování, tak i jako průvodce pro nové uživatele tohoto systému. Vlastní popis funkcionalit tohoto nástroje je demonstrován přímo na této práci, která je pomocí R Markdown kompletně napsána. Druhá část práce se zabývá možností kvantifikovat sílu víry věřících osob v několika evropských zemích a porovnávání této síly mezi nimi. K tomuto účelu jsou využívány základní nástroje kontingenční analýzy. V průběhu práce byly shledány odlišné tendence síly víry mezi některými státy.