Nepeněžitá plnění v souvislosti s nakládáním s majetkem z pohledu zdanění příjmů - Nováková, Kristýna; Vančurová, Alena, 1957-; Finardi, Savina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářské práce na téma nepeněžitá plnění v souvislosti s nakládáním s majetkem z pohledu zdanění příjmů a hlavním cílem vyhodnotit dopady nepeněžitých plnění v nájmu na základ daně a cashflow nájemce a vlastníka, se skládá ze čtyř kapitol. První část definuje základní pojmy, týkající se nepeněžitých příjmů a příjmů z nájmu. Druhá pojednává o rozdílu technického zhodnocení a oprav na najatém majetku. Třetí kapitola je zaměřena na popis možných řešení a čtvrtá zároveň poslední kapitola, řeší početně v modelových situacích dopady na základ daně a cashflow. Na konci kapitoly je zpracována syntéza výsledků jednotlivých situací a navrženo nejvhodnější řešení.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses