Společenská odpovědnost firem na specifickém trhu - Kadlecová, Lucie; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem společenské odpovědnosti firem. V teoretické části jsou vymezeny klíčové pojmy vztahující se k tomuto tématu. Praktická část se zaměřuje na společenskou odpovědnost u vybraných firem na trhu kosmetiky. Cílem práce je analýza a následná komparace aktivit v rámci společenské odpovědnosti u firmy Lush a značky Dove. Součástí bakalářské práce je výzkum uskutečněný formou dotazníkového šetření, jehož cílem bylo zjistit obecné povědomí o konceptu společenské odpovědnosti firem.
Vedoucí práce: Vlastimil Mejdrech
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses