Možnosti revitalizace památkové zóny Buďánka - Lexová, Johana; Kouba, Vojtěch, 1983-; Novák, Zdeněk, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce na konkrétním příkladu popisuje aspekty plošné památkové péče v České republice. Cílem práce je objasnit příčiny devastace památkové zóny Osada Buďánka a zjistit, zda za neutěšený stav objektů v osadě mohou přísné podmínky orgánů památkové péče. Záměrem práce je na příkladu revitalizace památkové zóny nastínit občanským iniciativám možné postupy při obnově obdobných území. Práce využívá zejména rešerše primárních informačních pramenů, převážně listin, poznatky z pozorování a z osobních rozhovorů s účastníky dění.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses