Zvyšování efektivity pracovního výkonu ve vybrané firmě - Hejlová, Marie (2017)
Tato práce se zabývá zvyšování efektivity pracovního výkonu ve firmě Favi online s.r.o. Hlavním cílem diplomové práce je zjistit, které faktory ovlivňují efektivitu pracovního výkonu a navrhnout optimalizační opatření, jak firma může pracovníky stimulovat k vyššímu pracovnímu výkonu. V teoretické části jsou vymezeny pojmy pracovní výkon, řízení pracovního výkonu a motivace a čtenář je uveden do dané problematiky. Součástí práce je analýza současného stavu pracovního výkonu ve firmě Favi online s.r.o., jejího hodnocení a odměňování. Závěrem jsou interpretována data a navrhnuta optimalizační opatření, která povedou ke zvýšení efektivity pracovního výkonu.