Zvyšování efektivity pracovního výkonu ve vybrané firmě - Hejlová, Marie; Kašparová, Eva, 1958-; Zajíc, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato práce se zabývá zvyšování efektivity pracovního výkonu ve firmě Favi online s.r.o. Hlavním cílem diplomové práce je zjistit, které faktory ovlivňují efektivitu pracovního výkonu a navrhnout optimalizační opatření, jak firma může pracovníky stimulovat k vyššímu pracovnímu výkonu. V teoretické části jsou vymezeny pojmy pracovní výkon, řízení pracovního výkonu a motivace a čtenář je uveden do dané problematiky. Součástí práce je analýza současného stavu pracovního výkonu ve firmě Favi online s.r.o., jejího hodnocení a odměňování. Závěrem jsou interpretována data a navrhnuta optimalizační opatření, která povedou ke zvýšení efektivity pracovního výkonu.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses