Ocenění společnosti GMF Aquapark Prague a.s. - Pešková, Barbora (2017)
Tato diplomová práce se zabývá oceňováním závodů. Jakožto nedílnou součást oceňování také obsahuje strategickou a finanční analýzu a finanční plán společnosti na období let 2015 - 2019. Cílem práce je ocenění společnosti GMF Aquapark Prague a.s. Společnost byla oceněna k datu 31. 12. 2014, a to pomocí výnosových metod diskontovaného peněžního toku a ekonomické přidané hodnoty.