Ocenění společnosti GMF Aquapark Prague a.s. - Pešková, Barbora; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato diplomová práce se zabývá oceňováním závodů. Jakožto nedílnou součást oceňování také obsahuje strategickou a finanční analýzu a finanční plán společnosti na období let 2015 - 2019. Cílem práce je ocenění společnosti GMF Aquapark Prague a.s. Společnost byla oceněna k datu 31. 12. 2014, a to pomocí výnosových metod diskontovaného peněžního toku a ekonomické přidané hodnoty.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses