Aliancie leteckých dopravcov - Hrehor, Filip; Huňak, James; Barvínek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalárska práca sa zameriava na zhodnotenie vnímania leteckých aliancií cestujúcimi a porovnať jednotlivé aliancie medzi sebou, ako aj porovnať výsledky s cestujúcimi, ktorí letecké aliancie nevyužívajú. Práca čerpá z dostupných informácií o leteckých alianciách, ktoré sú rozobrané v aspektoch jednotlivých typov spoluprác. Spracované sú aj história a vývoj leteckých aliancií s vyhliadkami do budúcnosti.
Vedoucí práce: James Huňak
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses