Podnikatelský plán - Doan, Manh Hung; Srpová, Jitka, 1957-; Doan, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu pro sjednocení vietnamských večerek pomocí webové aplikace za účelem vytvoření nákupní unie a následně maloobchodního řetězce. Dalším cílem je definovat podmínky úspěšné realizovatelnosti projektu a zodpovědět na výzkumné otázky. Po úvodu následují dvě hlavní části práce. Teoretická část práce se věnuje definici základních pojmů v podnikání, klíčovým právním formám podniku a všem bodům, které jsou zapotřebí pro sestavení podnikatelského plánu. Druhá část je praktickou aplikací teoretických poznatků a obsahuje reálný podnikatelský plán pro vytvoření lokátoru vietnamských večerek. V podnikatelském plánu je hlavní pozornost zaměřena na vytvoření životaschopného podniku, popis podnikatelské příležitosti, cíle firmy a vlastníků, firemní strategii, analýzu trhu, marketingovou strategii, realizační projektový plán, identifikaci rizik aj. Závěr bakalářské práce obsahuje odpovědi na výzkumné otázky a shrnuje podmínky úspěšné realizace podniku.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses