Mzdové účetnictví - Mojžíšová, Klára; Ašenbrenerová, Petra; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce na téma mzdové účetnictví popisuje problematiku vztahů mezi zaměstnanci a zaměstnavateli. V teoretické části se práce zabývá pracovními vztahy, odměňováním zaměstnanců, postupem výpočtu čisté mzdy a jejím účtováním včetně odvodů na zdravotní a sociální pojištění a daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti. V praktické části je nejprve zpracován dotazník týkající se základních znalostí pojmů při výpočtu čisté mzdy a následné poznatky jsou aplikovány do návodu, který má za cíl pomoci porozumět laické veřejnosti své výplatní pásce.
Vedoucí práce: Petra Ašenbrenerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses