Strategická analýza podniku Termo Děčín a.s. - Vondráček, Jan (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou podniku Termo Děčín a.s. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části (teoretickou a praktickou). V teoretické práci autor vymezuje základní pojmy z uvedené odborné literatury. Praktická část kopíruje teoretickou část, kde autor aplikuje teoretické poznatky v praktické části. Je provedena analýza vnitřního a vnějšího prostředí okolí. Tyto poznatky jsou z analýzy základem pro strategickou analýzu podniku.