Strategická analýza podniku Termo Děčín a.s. - Vondráček, Jan; Krause, Josef, 1978-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou podniku Termo Děčín a.s. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části (teoretickou a praktickou). V teoretické práci autor vymezuje základní pojmy z uvedené odborné literatury. Praktická část kopíruje teoretickou část, kde autor aplikuje teoretické poznatky v praktické části. Je provedena analýza vnitřního a vnějšího prostředí okolí. Tyto poznatky jsou z analýzy základem pro strategickou analýzu podniku.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses