Analýza vybraných minipivovarů v Jihočeském kraji jako destinace pro rodinnou dovolenou - Košatková, Michaela; Dianová, Markéta; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá pivním turismem v Jihočeském kraji a blíže analyzuje nabídku šesti vybraných minipivovarů. Cílem je ověření hypotézy, že jsou tyto podniky vhodnou destinací pro trávení rodinné dovolené. První část práce se zabývá teoretickými poznatky z dané oblasti a vymezuje důležité pojmy. Druhá část je zaměřena prakticky, obsahuje přehled veškerých produktů pivního turismu v Jihočeském kraji, situační a komparativní analýzu vybraných pivovarů, a především výsledky a zhodnocení kvantitativního výzkumu, který byl proveden pro účely této práce. Závěry vyvozené z výzkumu poslouží k ověření hypotézy a k navrhnutí změn či zlepšení.
Vedoucí práce: Markéta Dianová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses