Strategická analýza společnosti Heaven Labs s.r.o. - Kotyza, Daniel; Sieber, Patrik, 1977-; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit současnou strategickou pozici společnosti Heaven Labs s.r.o. a navrhnout doporučení pro její budoucí rozvoj, což bude provedeno na základě jednotlivých metod strategické analýzy. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části budou předmětem zkoumání pojmy jako strategie, proces tvorby strategie, podnikatelský model, strategická analýza, analýza makro a mikro okolí, interní analýza a SWOT analýza. Později v praktické části bude společnost představena, následně na ni budou aplikovány metody, jež byl popsané v teoretické části, za účelem identifikace externích a interních faktorů, které ovlivňují strategickou pozici podniku. Výsledná práce bude poskytnuta vedení společnosti, které bude moci poznatky z této práce využít pro plánování budoucí strategie.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses