Time management a prokrastinace - Šarmandžijeva, Cagan; Franková, Emilie, 1949-; Pauknerová, Daniela, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Teoretická část této práce se zabývá time managementem, jeho historií, důležitostí cílů a také se věnuje nástrojům, kterými můžeme svůj čas organizovat. Dále se zaměří na problematiku prokrastinace, přiblíží nám její kořeny a výskyt v historii, definuje rozhodovací paralýzu, postoj člověka k motivaci a sebeovládání a také představí několik nástrojů v boji proti prokrastinaci. Následují dvě části, metodologická a praktická, které se zabývají kvalitativním výzkumem v podobě analýzy využití času 6 studentek vysokých škol a rozhovoru s nimi na téma time managementu a prokrastinace, kde se dozvíme, nakolik studentky využívají time management, jaký mají přehled o využití svého času, zda mají problémy s prokrastinací a jestli tyto problémy nějak řeší. Výstupem výzkumu bude doporučení nástrojů time managementu respondentkám.
Vedoucí práce: Emilie Franková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses