Faktory ovlivňující spolupráci obchodních zástupců s pojišťovací společností - Šticová, Monika; Müllerová, Jana; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato bakalářská práce analyzuje hlavní faktory ovlivňující motivaci k výkonu práce pojišťovacích zprostředkovatelů dané pojišťovny a navrhuje řešení k eliminaci problémů a lepším plněním stanovených cílů společnosti. Dílčími cíli je zjištění hlavních motivů ke spolupráci a jejich dlouhodobého setrvání ve společnosti. K dosažení tohoto cíle využiji dotazníkové šetření a osobní rozhovory s pojišťovacími zprostředkovateli. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretická část se zaměřuje na subjekty na trhu pojišťovnictví, registr pojišťovacích zprostředkovatelů a profesní asociace a zásady tvorby dotazníku. Praktická část vychází z metod dotazníkového šetření a následně jsou zpracovány výsledky provedeného šetření.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses