Industry 4.0 -- pripravenosť podnikov v odvetviach - Papcunová, Zuzana; Lorenc, Miroslav, 1974-; Martínez, Felipe; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalárska práca sa venuje súčasne veľmi diskutovanej téme - Priemysel 4.0 a jeho súčasnému a budúcemu zásahu do podnikov v hutníckom priemysle. V teoretickej časti práce je predstavenie konceptu Priemysel 4.0, štátnych koncepcií, ekonomickej situácie v priemysle a postavenie Slovenskej a Českej republiky vo svete priemyslu. Výsledkom práce bude zistenie pripravenosti hutníckych podnikov k tejto novej priemyselnej revolúcií. Dotazníkové šetrenie medzi odborníkmi z praxe v konkrétnych hutníckych firmách na Slovensku i Česku ukážu ako sú vnímané nové výzvy s príchodom nových technológií a kedy by sa mohli stáť štandardom.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses