Specifika plánování ve startupech - Váňa, Štěpán; Háša, Stanislav, 1974-; Hrnčíř, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Práce se věnuje plánování ve startupech. Cíle celé práce jsou: definovat startup, utvořit obrázek o plánování ve startupech skrz názory odborné veřejnosti, zkoumat plánování na vybraných startupech z ČR, vyvodit doporučení pro zkoumané startupy a zhodnotit přínos plánování ve startupech.V počátku se práce věnuje specifikům a specifickým přístupům k plánování, které jsou ve druhé části práce srovnávány s daty z výzkumu na vybraných subjektech.V závěru práce je pak zhodnoceno jaké názory odborníků z teoretické části se ve výzkumu potvrdily. Dále je zhodnocen přínos plánování pro startupy a zobecněn přístup manažerů ve startupech k plánování.
Vedoucí práce: Stanislav Háša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses